Inloggen
Offertelijst

LONGI Solar

LONGi Solar, opgericht in 2000, is een vooraanstaande wereldwijde producent van hoogwaardige monokristallijne zonnepanelen en -cellen. Het bedrijf, gevestigd in China, heeft een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van innovatie en efficiëntie in de zonne-energiesector.

Een van de sleutelaspecten van LONGi Solar is hun focus op monokristallijne technologie, die bekend staat om haar hoge efficiëntie in het omzetten van zonlicht naar elektriciteit. Ze hebben significante vooruitgang geboekt in het verhogen van de energieopbrengst van hun panelen, wat hen een voordeel geeft in zowel residentiële als commerciële zonne-energieprojecten.

LONGi Solar zet zich ook in voor duurzaamheid en milieubescherming. Ze streven naar het minimaliseren van de milieu-impact van hun productieprocessen en investeren in groene, hernieuwbare energiebronnen. Dit engagement wordt weerspiegeld in hun duurzaamheidsrapporten en bedrijfspraktijken.

De producten van LONGi Solar zijn wereldwijd erkend voor hun kwaliteit en betrouwbaarheid, en het bedrijf is een van de grootste leveranciers van monokristallijne zonneproducten. Hun inzet voor innovatie en duurzaamheid, gecombineerd met hun wereldwijde bereik, maakt hen een invloedrijke speler in de zonne-energie-industrie.

                                                                               

Filter
Weergave:
Sorteren:
Longi 420
Longi 430
Longi 445
Longi 530
Longi 535
Longi 545
Weergave:
Sorteren:
Filter

Winkelmandje

Offertelijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen