Inloggen
Offertelijst

Jinko Solar

Jinko Solar is een van de grootste en meest innovatieve zonnepaneelfabrikanten ter wereld. Opgericht in 2006 in China, heeft het bedrijf een significante groei doorgemaakt en is het wereldwijd bekend geworden om zijn hoge-kwaliteit fotovoltaïsche producten. Jinko Solar produceert een breed scala aan zonnepanelen die geschikt zijn voor zowel residentiële, commerciële als grootschalige fotovoltaïsche projecten.

Kenmerkend voor Jinko Solar is hun sterke focus op onderzoek en ontwikkeling, wat resulteert in continue verbeteringen in efficiëntie en duurzaamheid van hun zonnepanelen. Ze zijn pioniers in de ontwikkeling van geavanceerde technologieën zoals PERC (Passivated Emitter Rear Cell) en bifaciale zonnepanelen, die een hogere energieopbrengst genereren dan traditionele zonnepanelen.

Jinko Solar staat bekend om zijn hoge productiekwaliteit en betrouwbaarheid, en heeft diverse internationale certificeringen en prijzen ontvangen. Hun producten zijn wereldwijd geïnstalleerd, waardoor ze een belangrijke speler zijn in de wereldwijde transitie naar duurzame energie.

Kortom, Jinko Solar is een vooraanstaande producent in de zonne-energie-industrie, bekend om hun technologische innovaties, hoogwaardige producten en bijdrage aan de wereldwijde verspreiding van duurzame energieoplossingen.

        

Categorieën
Wattpiek
    tot
    Filteren
Module type
Number of Cells
Efficiency
Temp Coef PMAX
Glass Type
Panel Frame Color
Panel Backsheet type
Lenght
Depth
Weight
Product warranty
Performancy waranty
Modules per pallet
Modules per container
Filter
Pagina 1 van 3
  • 1
  • 2
  • 3
Weergave:
Sorteren:
Weergave:
Sorteren:
Pagina 1 van 3
  • 1
  • 2
  • 3
Filter

Winkelmandje

Offertelijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen