Inloggen
Offertelijst

Huawei

Huawei Solar is de divisie van Huawei Technologies die zich richt op de ontwikkeling en productie van oplossingen voor zonne-energie. Huawei, oorspronkelijk bekend om zijn telecommunicatieapparatuur, heeft zich met succes uitgebreid naar de zonne-energiemarkt en biedt een scala aan producten en technologieën die bijdragen aan de efficiëntie en effectiviteit van zonne-energiesystemen.

Een van de kernproducten van Huawei Solar is hun reeks slimme omvormers voor zonne-energie. Deze omvormers staan bekend om hun hoge efficiëntie, betrouwbaarheid en de integratie van geavanceerde technologieën zoals AI en cloud computing. Ze zijn ontworpen om de energieopbrengst van zonne-energiesystemen te maximaliseren en bieden geavanceerde mogelijkheden voor monitoring en beheer van energieproductie.

Huawei Solar zet ook sterk in op innovatieve oplossingen zoals slimme energieopslagsystemen en slimme fotovoltaïsche (PV) oplossingen voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. Hun producten zijn ontworpen om naadloos te integreren met moderne smart grid-technologieën, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in diverse energienetwerken en -toepassingen.

Daarnaast legt Huawei Solar de nadruk op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid in hun productontwikkeling, in lijn met de wereldwijde trend naar groene energie en koolstofneutraliteit.

Samengevat, Huawei Solar is een belangrijke speler in de zonne-energiesector, die innovatieve en betrouwbare oplossingen biedt voor de omzetting, opslag en het beheer van zonne-energie, met een sterke focus op technologische vooruitgang en duurzaamheid.
 

Categorieën
Efficiency
Weight
Product warranty
Modules per pallet
Watt (AC)
Watt
Phase
MPPT
DC Connection
Enclosure Protection
Extensions for
Optimizers
Optional
Communication
Certifications
Dimensions
Watt (DC)
Packaging
Other features
Accessories Type
Usable Energy
Inverter AC
Watt Class
Lenght
Width
Depth
Installation
Capacity Extension
Total Nominal Energy
Cell Type
Rated Input DC Power (W)
Max Input Voltage (V) VOC Max
Max Short Circuit Current ASC (A)
Max Output Current (ADC)
Optimizer Compatible Inverter
Input Wire Length
Output Wire Length
Min/Max String Length 3ph
Module Installation
Connection Method
Max DC power per string (W)
Mounting
Max Power
Activation
Color
Filter
Pagina 1 van 3
  • 1
  • 2
  • 3
Weergave:
Sorteren:
Huawei SCharger 22KT-S0 02314BXL-003
Per Stuk(s)
Huawei SCharger 7KS-S0 02314BXJ-002
Per Stuk(s)
Weergave:
Sorteren:
Pagina 1 van 3
  • 1
  • 2
  • 3
Filter

Winkelmandje

Offertelijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen