Inloggen
Offertelijst

GoodWe GW10K-BT BTU0010-01-00P

Welke lengte heeft u nodig?
/
U heeft 0 stuks nodig voor 0 euro incl. BTW
Per Stuk(s)
Stuur mij een offerteZet op verlanglijstje
Productinformatieblad
Voor vragen neem contact met ons op
Op bestelling
Toevoegen aan favorieten
  • Simpel
  • Snel
  • Scherp geprijsd
  • Artikelomschrijving & specificaties
  • Documenten

Barcode

Artikelomschrijving

De GoodWe BT-serie is een AC-gekoppelde retrofit-omvormer, die bestaande driefasige on-grid PV-systemen kan upgraden naar opslagsystemen. De AC-gekoppelde oplossing kan elk driefasig on-grid PV-systeem transformeren tot een energieopslagsysteem met batterijen, waardoor de netonafhankelijkheid en zelfconsumptie worden verbeterd. Het is compatibel met lithium-ionbatterijen met een hoge spanning variërend van 180 tot 600V en is ook uitgerust met UPS-niveau schakeling voor een stabiele en betrouwbare stroomvoorziening.

Opmerkelijke kenmerken van de GoodWe BT-serie zijn onder meer de compatibiliteit met lithium-ionbatterijen met een hoge spanning van 180 tot 600V, waardoor een breed scala aan opties mogelijk is om te voldoen aan diverse energieopslagbehoeften. Bovendien zorgt de opname van UPS-niveau schakeling voor een stabiele en betrouwbare stroomvoorziening, waardoor de algehele betrouwbaarheid en prestaties van het systeem worden verbeterd.

Naast zijn geavanceerde energiebeheermogelijkheden, beschikt de GoodWe BT-serie ook over slimme integratie met multi-protocol communicatie. Dit maakt naadloze integratie mogelijk met verschillende home-automatiseringssystemen, waardoor verbeterde controle- en monitoringmogelijkheden ontstaan.

Verder is de GoodWe BT-serie gebouwd om bestand te zijn tegen barre omgevingsomstandigheden met zijn IP66-ingangsbeschermingsklasse. Dit garandeert robuuste prestaties, zelfs in uitdagende buitenomgevingen, wat gebruikers gemoedsrust biedt.

Met een focus op kwaliteit en duurzaamheid is de GoodWe BT-serie geconstrueerd met hoogwaardige en robuuste componenten, wat zorgt voor langdurige betrouwbaarheid en prestaties. Deze toewijding aan kwaliteit maakt de GoodWe BT-serie een betrouwbare keuze voor residentiële en commerciële toepassingen voor energieopslag.

""

Documenten

Specificaties

Efficiency97.5 %
Lenght41.5 cm
Width51.6
Depth18.0 cm
Weight24.5 Kg
Product warranty5 Years
Modules per pallet6
Watt (AC)11000 VA
Watt10000
Phase3 - phase
DisplayYes
DC ConnectionUnknown
Enclosure ProtectionIP66
Extensions for10 years
OptimizersNo
Optional36-113372 GOO-WI-FI+LAN-KIT / 36-113827 GOO-SEC-1000-S
CommunicationWifi
RS485
Ethernet
Other featuresSmart Meter included
Back-up Function
Compatible batteriesPylontech H1 / H2
BYD HVS HVM
CertificationsNL
DE
LU
MerkGoodwe
CategorieOmvormer accesoires
Artikelcode32-105
VerpakkingStuk(s)

Winkelmandje

Offertelijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen