Inloggen
Offertelijst

PylonTech

Pylontech is een bedrijf dat bekend staat om zijn expertise in de ontwikkeling en productie van lithium-ijzerfosfaat (LiFePO4) batterijen, een type lithium-ion batterij. Deze batterijen worden vooral gebruikt voor energieopslagsystemen, zowel in residentiële als in commerciële en industriële toepassingen.

Het belangrijkste voordeel van lithium-ijzerfosfaat batterijen, zoals die van Pylontech, is hun hoge mate van veiligheid. Ze hebben een stabielere chemische structuur dan andere lithium-ion batterijen, wat het risico op oververhitting en ontbranding vermindert. Daarnaast staan deze batterijen bekend om hun lange levensduur, hoge energiedichtheid en goede prestaties bij hoge temperaturen.

Pylontech's energieopslagsystemen worden vaak gebruikt in combinatie met hernieuwbare energiebronnen zoals zonne-energie. Ze stellen gebruikers in staat om de opgewekte energie op te slaan en te gebruiken wanneer dat nodig is, wat bijdraagt aan een efficiënter en duurzamer energiegebruik. Dit maakt ze een aantrekkelijke optie voor zowel off-grid als on-grid energieopslagoplossingen.

De producten van Pylontech worden gewaardeerd om hun betrouwbaarheid, efficiëntie en duurzaamheid, en spelen een belangrijke rol in de groeiende markt voor energieopslag, die essentieel is voor de integratie van duurzame energiebronnen in het wereldwijde energiesysteem.

Kortom, Pylontech is een belangrijke speler in de markt van energieopslag, met een focus op veilige, betrouwbare en efficiënte lithium-ijzerfosfaat batterijoplossingen, die een sleutelrol spelen in de ondersteuning en optimalisatie van hernieuwbare energie-systemen.


Usable Energy
Certifications
Weight
Capacity Extension
Battery Efficiency
Total Nominal Energy
Cell Type
Communication
Nominal Capacity (AH)
Perf. Warranty (%)
Perf. Warranty Years
Dimensions

Winkelmandje

Offertelijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen