Inloggen
Offertelijst

BYD

BYD Energy, onderdeel van BYD Co. Ltd., richt zich specifiek op de energiebranche, met een nadruk op duurzame energieoplossingen. Dit omvat de ontwikkeling en productie van energieopslagsystemen, zonne-energieproducten en andere gerelateerde technologieën. BYD Energy speelt een cruciale rol in het aanbod van BYD op het gebied van hernieuwbare energie en draagt bij aan hun missie om de transitie naar een duurzamere energievoorziening te bevorderen.

De energieopslagsystemen van BYD Energy worden breed toegepast in zowel residentiële als commerciële settings, en zijn ontworpen om de efficiëntie van energiegebruik te verhogen en de betrouwbaarheid van het energienet te verbeteren. Deze systemen zijn bijzonder effectief in combinatie met hernieuwbare energiebronnen zoals zonne-energie, waar ze helpen bij het beheren en opslaan van de gegenereerde energie.

Daarnaast is BYD Energy betrokken bij de ontwikkeling van zonne-energieprojecten, waarbij ze hun expertise op het gebied van fotovoltaïsche technologie inzetten. Ze produceren zonnepanelen en andere gerelateerde componenten, en dragen zo bij aan de groei van de zonne-energiesector.

In het algemeen draagt BYD Energy bij aan de bredere duurzaamheidsdoelstellingen van BYD door de ontwikkeling van geavanceerde, milieuvriendelijke energieoplossingen die zowel de energie-efficiëntie verhogen als bijdragen aan de vermindering van de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen.

Usable Energy
Battery Type
Certifications
Lenght
Width
Depth
Weight
Product warranty
Packaging
Enclosure Protection
Installation
Capacity Extension
Battery Efficiency
Total Nominal Energy
Cell Type
Communication
Nominal Capacity (AH)
Perf. Warranty (%)
Perf. Warranty Years
Manufacturer Facet
Filter
Pagina 1 van 2
  • 1
  • 2
Weergave:
Sorteren:
Weergave:
Sorteren:
Pagina 1 van 2
  • 1
  • 2
Filter

Winkelmandje

Offertelijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen