Inloggen
Offertelijst

Huawei Luna 2000 Battery Set, 15 kWh 33-129

Welke lengte heeft u nodig?
/
U heeft 0 stuks nodig voor 0 euro incl. BTW
Toevoegen aan favorieten
  • Simpel
  • Snel
  • Scherp geprijsd
  • Artikelomschrijving & specificaties
  • Documenten

Barcode

Artikelomschrijving

In een tijd waarin duurzaamheid en energie-efficiëntie steeds belangrijker worden, presenteert Huawei met trots de SUN2000-LUNA-15KWh, een innovatieve oplossing voor energieopslag. Deze thuisbatterij combineert stijlvol design met betrouwbare prestaties en vormt daarmee de ideale keuze voor wie op zoek is naar een moderne en krachtige oplossing voor energieopslag.

Met een ontladingsvermogen van 5kW levert de Huawei LUNA2000 15kWh Thuisbatterij doorgaans tot 5000 watt aan elektrisch vermogen, voldoende voor de meeste dagelijkse apparaten. Maar tijdens piekmomenten kan deze batterij een indrukwekkende 7000 watt vermogen leveren gedurende maximaal 10 seconden.

Het modulaire ontwerp van het LUNA-opslagsysteem maakt eenvoudige uitbreiding van de opslagcapaciteit mogelijk. Hierdoor biedt deze thuisbatterij een schaalbare opslagoplossing, variërend van 5 kWh tot 15 kWh. Compact en gemakkelijk te installeren, biedt het Huawei LUNA2000-systeem een veilige en betrouwbare oplossing dankzij het gebruik van lithium-ijzerfosfaat (LFP) batterijcellen.

Bij de Huawei LUNA2000 15 kWh thuisbatterij worden het Huawei Battery Management System en drie 5 kWh batterijmodules meegeleverd. Voor wie meer nodig heeft, kunnen twee LUNA2000 thuisbatterijen worden gecombineerd voor een totale opslagcapaciteit tot 30 kWh. Hiermee kun je optimaal profiteren van de energie van je zonnepanelen of elektriciteit van het net opslaan voor later gebruik, afgestemd op de behoeften van je huishouden.

Beschikbaar bij BM Energy, biedt deze thuisbatterij niet alleen een slimme en duurzame energieopslagoplossing, maar kan deze ook fungeren als noodstroomvoorziening wanneer je de Huawei Backup Box toevoegt. Met compatibiliteit met een Huawei omvormer en de FusionSolar App zijn de mogelijkheden voor dit systeem eindeloos.

""

Specificaties

Usable Energy15.0 kWh
Battery TypeDC High Voltage
CertificationsNL
BE
LU
Battery Manufacturer FacetHuawei
Battery Cell TechnologyLFP (Lithium)
MerkHuawei
CategorieBatterijen
Artikelcode33-129
VerpakkingStuk(s)

Winkelmandje

Offertelijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen