Inloggen
Offertelijst

Huawei Luna 2000 Battery Set, 10 kWh 33-128

Welke lengte heeft u nodig?
/
U heeft 0 stuks nodig voor 0 euro incl. BTW
Toevoegen aan favorieten
  • Simpel
  • Snel
  • Scherp geprijsd
  • Artikelomschrijving & specificaties
  • Documenten

Barcode

Artikelomschrijving

In een tijd waarin duurzaamheid en energie-efficiëntie cruciaal zijn, biedt de Huawei SUN2000-LUNA-10KWh een baanbrekende oplossing voor energieopslag. Deze thuisbatterij, met zijn strakke en compacte ontwerp, is de ideale keuze voor iedereen die zoekt naar een moderne en betrouwbare oplossing voor energieopslag. Met een ontladingsvermogen van 5 kW kan de Huawei LUNA2000 10 kWh thuisbatterij normaal gesproken tot 2500 watt aan elektrisch vermogen leveren, wat doorgaans voldoende is voor kleinere apparaten. Maar tijdens piekmomenten kan de batterij tot wel 7000 watt vermogen leveren gedurende maximaal 10 seconden. Als je meer opslagcapaciteit of een groter ontladingsvermogen nodig hebt, is er ook de optie van de Huawei LUNA2000 15 kWh.

Het LUNA-opslagsysteem is ontworpen met modulaire batterijen, waardoor de opslagcapaciteit eenvoudig kan worden uitgebreid. Hierdoor biedt de thuisbatterij een schaalbare opslagmogelijkheid, variërend van 5 kWh tot 15 kWh. Het Huawei LUNA2000-systeem is compact en gemakkelijk te installeren. Bovendien zijn de LUNA2000-batterijen veilig en betrouwbaar dankzij het gebruik van lithium-ijzerfosfaat (LFP) batterijcellen. Bij de Huawei LUNA2000 10 kWh thuisbatterij worden een Huawei Battery Management Systeem en twee 5 kWh batterijmodules meegeleverd. Je kunt twee LUNA2000 thuisbatterijen combineren in een cascade-opstelling, waardoor het totale opslagsysteem schaalbaar wordt van 5 kWh tot 30 kWh. Hiermee kun je de opgeslagen energie van je zonnepanelen benutten of elektriciteit van het energienet opslaan voor later gebruik, afhankelijk van de behoeften van je huishouden. Met een Huawei omvormer en de FusionSolar App zijn er tal van toepassingsmogelijkheden voor dit systeem. Bovendien kan deze Huawei LUNA2000 10 kWh thuisbatterij ook dienen als noodstroomvoorziening, mits je de Huawei Backup Box toevoegt.

En deze geavanceerde thuisbatterij is nu verkrijgbaar bij BM Energy, uw betrouwbare partner in duurzame energieoplossingen.

""

Specificaties

Usable Energy10.0 kWh
Battery TypeDC High Voltage
CertificationsNL
BE
LU
Battery Manufacturer FacetHuawei
Battery Cell TechnologyLFP (Lithium)
MerkHuawei
CategorieBatterijen
Artikelcode33-128
VerpakkingStuk(s)

Winkelmandje

Offertelijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen