Inloggen
Offertelijst

Huawei LUNA 2000 Battery Set, 10 kWh + Huawei SUN2000-5KTL-L1 + Smart Power Sensor DTSU666-HW | 3-Ph 80A 33-126

Welke lengte heeft u nodig?
/
U heeft 0 stuks nodig voor 0 euro incl. BTW
Toevoegen aan favorieten
  • Simpel
  • Snel
  • Scherp geprijsd
  • Artikelomschrijving & specificaties
  • Documenten

Barcode

Artikelomschrijving

De Huawei LUNA 2000 batterij set, met een opslagcapaciteit van 10 kWh, is een krachtige en betrouwbare oplossing voor energieopslag die perfect aansluit bij uw energiebehoeften thuis. Deze set wordt geleverd met een Huawei SUN2000-5KTL-L1 omvormer en een Smart Power Sensor DTSU666-HW, waardoor u een compleet systeem krijgt voor uw energiebehoeften.

De batterijen in deze set maken gebruik van LFP (Lithium) celtechnologie, waardoor ze duurzaam, betrouwbaar en veilig zijn. Met een bruikbare energie van 10,0 kWh biedt deze set voldoende vermogen om uw huishouden van stroom te voorzien tijdens piekmomenten of bij stroomuitval.

De omvormer is ontworpen voor gebruik in een 1-fase netwerk en heeft een vermogen van 4.400 Watt, waardoor hij geschikt is voor een breed scala aan toepassingen in huis. Bovendien is de set gecertificeerd voor gebruik in België, Nederland en Luxemburg, wat de betrouwbaarheid en veiligheid ervan garandeert.

Met de Huawei LUNA 2000 batterij set bent u verzekerd van een efficiënte en betrouwbare energieopslagoplossing voor uw huis. Of u nu uw energieverbruik wilt optimaliseren, uw afhankelijkheid van het netwerk wilt verminderen of gewoonweg wilt bijdragen aan een duurzamere toekomst, deze set biedt alles wat u nodig heeft. En u kunt deze set verkrijgen bij BM Energy.

""

Specificaties

Usable Energy10.0 kWh
Battery TypeDC High Voltage
CertificationsNL
BE
LU
Battery Cell TechnologyLFP (Lithium)
Inverter Phase3-phase
Manufacturer FacetHuawei - Huawei
Inverter AC5500
Watt Class5000
Approved for Belgian DELTA grid 3x230VNo
MerkHuawei
CategorieBatterijen
Artikelcode33-126
VerpakkingStuk(s)

Winkelmandje

Offertelijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen