Inloggen
Offertelijst

BYD Premium HVS Battery Box Set of 7.68 kWh 30-111

Welke lengte heeft u nodig?
/
U heeft 0 stuks nodig voor 0 euro incl. BTW
Toevoegen aan favorieten
  • Simpel
  • Snel
  • Scherp geprijsd
  • Artikelomschrijving & specificaties
  • Documenten

Barcode

Artikelomschrijving

De BYD Battery Box Premium HVS 7.1 biedt een complete oplossing voor thuisbatterijopslag. Dankzij het modulaire ontwerp van BYD is het eenvoudig om de batterijcapaciteit uit te breiden door extra batterijmodules toe te voegen, waardoor het geschikt is voor diverse vermogensbereiken en huishoudelijke behoeften, vooral in combinatie met residentiële PV-systemen.

De set is compatibel met toonaangevende omvormers zoals de Fronius Primo GEN24 plus en Fronius Symo GEN24 plus, waardoor naadloze integratie mogelijk is voor efficiënte energieopslag. Met functies zoals hoog vermogen noodstroomvoorziening, hoog rendement door hoogspanningsverbindingen en maximale veiligheid dankzij kobaltvrije lithium ijzerfosfaatcellen, biedt de BYD Battery Box Premium HVS 7.1 een betrouwbare en duurzame energieopslagoplossing voor woningen.

Deze set wordt geleverd met alle benodigde onderdelen, waaronder de BYD - Battery Box Premium HVS/HVM, batterijmodules en een voetstuk, en is eenvoudig te installeren. Met de mogelijkheid tot offsite support via een beschikbare internetverbinding biedt BYD extra gemoedsrust en ondersteuning voor gebruikers.

""

Specificaties

Usable Energy7.68 kWh
Battery TypeDC High Voltage
CertificationsNL
BE
LU
Battery Manufacturer FacetBYD
Battery Cell TechnologyLFP (Lithium)
MerkBYD
CategorieBatterijen
Artikelcode30-111
VerpakkingStuk(s)

Winkelmandje

Offertelijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen