Inloggen
Offertelijst

BYD Premium LVS Battery Box Set 8.0 kWh 30-118

Welke lengte heeft u nodig?
/
U heeft 0 stuks nodig voor 0 euro incl. BTW
Toevoegen aan favorieten
  • Simpel
  • Snel
  • Scherp geprijsd
  • Artikelomschrijving & specificaties
  • Documenten

Barcode

Artikelomschrijving

De installatievideo van de BYD Battery Box Premium LVS biedt een uitgebreide demonstratie van de complete thuisbatterijoplossing, met de veelzijdige 8.0 kWh Batterijmodule als kerncomponent. Met het modulaire ontwerp van BYD is het eenvoudig om de capaciteit van de batterij uit te breiden door eenvoudigweg extra batterijmodules (662003) toe te voegen, waardoor gebruikers een geschikt batterijsysteem kunnen samenstellen voor elk vermogensbereik/huishouden, ideaal voor residentiële PV-systemen.

Deze set is compatibel met een breed scala aan omvormers, waaronder de SolarEdge 3-fase StorEdge SE(5-10)K-RWS48BEN4-serie en de Solis 1-fase RHI-(3-6)K-48ES-5G-serie, waardoor gebruikers flexibiliteit hebben bij het kiezen van de juiste omvormer voor hun systeem. De voordelen van de BYD Battery Box Premium LVS, zoals eenvoudige installatie, offsite support via internetverbinding, geschiktheid voor hoog vermogen noodstroomvoorziening, modulair ontwerp en maximale veiligheid dankzij de kobaltvrije lithium ijzer fosfaat cel, worden benadrukt.

Deze complete set wordt geleverd met essentiële onderdelen, waaronder de BYD - LVS Power Distribution Unit + voetstuk (662004), 2x BYD - LVS Batterij Module 4kWh (662003), BYD - LVS Battery Management Unit (662005), en BYD - LVS Kabel set 50mm² 2,5m (430126), waardoor gebruikers alles hebben wat ze nodig hebben voor een soepele installatie en bediening van hun thuisbatterijsysteem.

""

Specificaties

Usable Energy8.0 kWh
Battery TypeDC Low Voltage
CertificationsNL
BE
LU
Battery Manufacturer FacetBYD
Battery Cell TechnologyLFP (Lithium)
MerkBYD
CategorieBatterijen
Artikelcode30-118
VerpakkingStuk(s)

Winkelmandje

Offertelijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen