Inloggen
Offertelijst

BYD Premium HVS Battery Box Set of 5.12 kWh 30-110

Welke lengte heeft u nodig?
/
U heeft 0 stuks nodig voor 0 euro incl. BTW
Toevoegen aan favorieten
  • Simpel
  • Snel
  • Scherp geprijsd
  • Artikelomschrijving & specificaties
  • Documenten

Barcode

Artikelomschrijving

De BYD Battery-Box Premium HVS 5.1 is een geavanceerd opslagsysteem met een capaciteit van 5,12 kWh, ontworpen voor diverse toepassingen, waaronder on-grid, on-grid met noodstroomvoorziening en off-grid scenario's. Met zijn vermogen om te voorzien in hoogvermogen noodback-up en off-grid functionaliteit, biedt het systeem betrouwbare energieopslagoplossingen voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

Dit batterijsysteem maakt gebruik van een echte hoogspanningsreeksverbinding, waardoor het de hoogste efficiëntie bereikt in energieopslag. De gepatenteerde modulaire stekkerontwerp van BYD elimineert de noodzaak voor interne bedrading, waardoor installatie eenvoudig en flexibel is. Dit betekent maximale flexibiliteit en gebruiksgemak bij het uitbreiden van het systeem met extra batterijmodules.

Met zijn kobaltvrije lithiumijzerfosfaat (LiFePO4) batterijtechnologie biedt de BYD Battery-Box Premium HVS 5.1 maximale veiligheid, levensduur en vermogen. Het voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen, waaronder VDE 2510-50, wat zorgt voor gemoedsrust bij de gebruikers. Bovendien is het systeem compatibel met toonaangevende 1 en 3 fase hoogspanningsaccu-omvormers, waardoor het flexibel kan worden geïntegreerd in bestaande energieopwekkingssystemen.

Met zijn compacte ontwerp en robuuste constructie is de BYD Battery-Box Premium HVS 5.1 een betrouwbare keuze voor energieopslagbehoeften van verschillende omvang en toepassingen. Met een garantie van 10 jaar biedt BYD gemoedsrust en betrouwbaarheid voor de lange termijn.

""

Specificaties

Usable Energy5.12 kWh
Battery TypeDC High Voltage
CertificationsNL
BE
LU
Battery Manufacturer FacetBYD
Battery Cell TechnologyLFP (Lithium)
MerkBYD
CategorieBatterijen
Artikelcode30-110
VerpakkingStuk(s)

Winkelmandje

Offertelijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen