Inloggen
Offertelijst

TW Solar

Tongwei, opgericht in 2006, is uitgegroeid tot een prominente speler in de fotovoltaïsche (PV) industrie. Het bedrijf heeft een geïntegreerde benadering van de zonne-energieketen, van de productie van hoogzuiver polysilicium tot de ontwikkeling van hoogefficiënte zonnecellen en PV-modules, evenals de bouw en exploitatie van zonne-energiecentrales. Met eigen intellectuele eigendomsrechten heeft Tongwei een leidende positie verworven in termen van schaal, technologie, kosten en kwaliteit.

Tongwei versterkt continu zijn R&D-capaciteiten en heeft technologiecentra opgericht die zich richten op alle sectoren van de PV-industrie. Deze centra worden geleid door experts en richten zich op technologisch onderzoek en integratie. Op het gebied van zonnecellen heeft het bedrijf verschillende technische prestaties geboekt, met onafhankelijke intellectuele eigendomsrechten in kerntechnologieën zoals achterpassivatie door atoomlaagdepositie, selectieve emitter technologie, bifaciale zonnecellen, meerdere busbars, TOPCon-cellen en HJT-cellen.

Aan de ene kant concentreert TW Solar zich op de huidige mainstream PERC-technologie, die ze verbeteren en optimaliseren met aanvullende processen om de conversie-efficiëntie te verhogen en productiekosten te verlagen. Aan de andere kant blijft TW Solar investeren in de ontwikkeling van nieuwe PV-technologieën. De massaproductieconversie-efficiëntie van zowel HJT- als TOPCon-cellen behoort tot de top in de industrie.Filter
Weergave:
Sorteren:
TW Solar 405
Weergave:
Sorteren:
Filter

Winkelmandje

Offertelijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen