Inloggen
Offertelijst

Trina Solar

Trina Solar, opgericht in 1997, is een wereldwijd vooraanstaande Chinese producent van fotovoltaïsche (PV) modules en zonnepanelen. Het bedrijf heeft een sterke positie in de zonne-energie-industrie verworven door zijn hoogwaardige producten en toewijding aan innovatie en duurzaamheid.

Trina Solar staat bekend om zijn breed scala aan zonnepanelen, geschikt voor zowel residentieel als commercieel en grootschalig industrieel gebruik. Hun panelen zijn ontworpen voor hoge efficiëntie, duurzaamheid en betrouwbaarheid, en staan bekend om hun vermogen om optimale energieopbrengst te leveren onder verschillende omgevingsomstandigheden.

Een belangrijk aspect van Trina Solar's aanbod is hun voortdurende focus op technologische innovatie. Ze hebben significante vooruitgang geboekt in de ontwikkeling van geavanceerde technologieën zoals PERC (Passivated Emitter Rear Cell) en bifaciale zonnepanelen, die een hogere energieopbrengst genereren dan traditionele panelen.

Trina Solar is ook actief in de ontwikkeling van complete zonne-energieoplossingen, waaronder de engineering, inkoop en constructie van zonne-energieprojecten. Hun expertise in de zonne-energiesector stelt hen in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de specifieke eisen en behoeften van hun klanten.

Internationaal gezien heeft Trina Solar een sterke marktaanwezigheid, met een wereldwijd netwerk van verkoop- en servicelocaties. Hun inzet voor kwaliteit, innovatie en duurzaamheid heeft hen geholpen een toonaangevende positie in de zonne-energiemarkt te verwerven en een belangrijke bijdrage te leveren aan de wereldwijde transitie naar duurzame energie.


Filter
Weergave:
Sorteren:
Trina Solar 415
Weergave:
Sorteren:
Filter

Winkelmandje

Offertelijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen