Inloggen
Offertelijst

SMA

SMA Solar Technology AG, vaak simpelweg bekend als SMA, is een wereldwijd toonaangevend bedrijf in de productie van zonne-energie omvormers en gerelateerde technologieën voor fotovoltaïsche (PV) systemen. Het bedrijf, opgericht in 1981 en gevestigd in Duitsland, speelt een cruciale rol in de zonne-energie-industrie met zijn uitgebreide assortiment aan producten en oplossingen.

SMA staat bekend om zijn hoogwaardige omvormers, die een essentieel onderdeel vormen van elk zonne-energiesysteem. Deze omvormers zetten de door zonnepanelen gegenereerde gelijkstroom (DC) om in wisselstroom (AC), geschikt voor huishoudelijk gebruik en voor teruglevering aan het elektriciteitsnet. SMA biedt een breed scala aan omvormers, geschikt voor allerlei toepassingen - van kleine residentiële systemen tot grote commerciële en industriële installaties.

Naast omvormers biedt SMA ook systeemtechnologie voor hybride en off-grid energieoplossingen, evenals energiebeheersystemen. Deze producten en diensten zijn ontworpen om de efficiëntie en betrouwbaarheid van zonne-energiesystemen te verhogen, en omvatten functies zoals energiemonitoring en -beheer, slimme energieopslag, en geïntegreerde oplossingen voor cloud-gebaseerde data-analyse.

SMA is ook actief betrokken bij onderzoek en ontwikkeling binnen de zonne-energiesector, met een focus op innovatieve technologieën die de integratie van zonne-energie in elektriciteitsnetten faciliteren en optimaliseren. Hun inzet voor kwaliteit, duurzaamheid en innovatie heeft hen tot een gerespecteerde en betrouwbare naam in de industrie gemaakt.

Kortom, SMA Solar is een wereldleider in zonne-energieomvormertechnologie, bekend om zijn innovatieve en betrouwbare producten die bijdragen aan de efficiëntie en effectiviteit van zonne-energiesystemen wereldwijd.
Categorieën
Usable Energy
Battery Type
Efficiency
Lenght
Width
Depth
Weight
Product warranty
Modules per pallet
Watt (DC)
Watt (AC)
Watt
Phase
MPPT
DC Connection
Enclosure Protection
Extensions for
Optimizers
Communication
Certifications
Other features
Packaging
Accessories Type
Compatible batteries
Installation
DC Leakage detection
Max Power
Type
Activation
Cable lenght
Energy Meter
Optional
Filter
Pagina 1 van 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Weergave:
Sorteren:
SMA Communication Gateway COMGW-10
Per Stuk(s)
Weergave:
Sorteren:
Pagina 1 van 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Filter

Winkelmandje

Offertelijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen