Inloggen
Offertelijst

Vacatures

Vacature Financiële Administratie

BM Energy, een toonaangevend bedrijf in duurzame energie en gespecialiseerd in de distributie van zonne-energieproducten, is op zoek naar een gedreven en ervaren Administratief Medewerker Financiële Administratie om ons team te versterken. Ben jij een professional met ervaring in financiële administratie, bij voorkeur binnen solar groothandel bedrijven. Dan nodigen we je uit om te solliciteren!

Functieomschrijving:

Als Administratief Medewerker Financiële Administratie bij BM Energy ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig bijhouden van de financiële administratie. Je zult werken binnen een dynamische omgeving en zorgt voor een vlotte en gestructureerde verwerking van financiële gegevens. Daarnaast is kennis van administratieve processen binnen solar groothandel bedrijven een sterke pré.

 

Taken en verantwoordelijkheden:

- Dagelijkse verwerking van financiële transacties en documentatie.

- Bijhouden van crediteuren- en debiteurenadministratie.

- Opstellen van financiële rapportages en overzichten.

- Ondersteunen bij maand- en jaarafsluitingen.

- Coördineren met verschillende afdelingen binnen het bedrijf.

- Het beheersen van Arabisch in spraak en schrift is een extra pluspunt.

Functievereisten:

- Minimaal MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een relevante opleiding in financiële administratie.

- Aantoonbare ervaring in financiële administratie, bij voorkeur binnen solar groothandel bedrijven.

- Uitstekende beheersing van de Nederlandse, Engels en bij voorkeur ook Arabische taal.

- Accuraat, proactief en in staat om zelfstandig te werken.

- Goede communicatieve vaardigheden en teamgericht.

Wat bieden wij:

BM Energy biedt een uitdagende werkomgeving binnen een groeiende sector. Je krijgt de kans om jezelf verder te ontwikkelen in een innovatief bedrijf dat zich toelegt op duurzame energie. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren:

Heb je interesse in deze functie en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar [info@bmenergy.nl]. Vermeld hierbij duidelijk de functietitel "Administratief Medewerker Financiële Administratie" in het onderwerp van de e-mail.

BM Energy streeft naar diversiteit in haar team en nodigt daarom kandidaten van alle achtergronden uit om te solliciteren.Vacature Accountmanager Zonne-energie

Als Accountmanager Zonne-energie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van onze klantenkring. Je fungeert als het primaire aanspreekpunt voor klanten en bouwt sterke lange termijn relaties op. Daarnaast ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de zonne-energiesector en vertaal je deze kennis naar concrete adviezen voor klanten.

Verantwoordelijkheden:

- Identificeren en benaderen van potentiële klanten in de zonne-energiesector. Onderhouden van relaties met bestaande klanten en het uitbouwen van het klantennetwerk.
- Adviseren van klanten over ons assortiment zonne-energieproducten en diensten. Opstellen en opvolgen van offertes, in samenwerking met het sales support team.
- Nauw samenwerken met interne afdelingen zoals inkoop en logistiek om een optimale service te bieden.
- Bijdragen aan de ontwikkeling van verkoopstrategieën en marketingactiviteiten.

Wij bieden:

- Een uitdagende functie binnen een snelgroeiend bedrijf in de duurzame energiebranche.
- Een competitief salaris met aantrekkelijke bonusregeling. Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.
- Een inspirerende en dynamische werkomgeving.

Ben jij enthousiast, resultaatgericht en heb je affiniteit met zonne-energie? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar [info@bmenergy.nl]. We kijken uit naar jouw sollicitatie en de mogelijkheid om samen te werken aan de groei van onze groothandel in de Solar sector!
 

Winkelmandje

Offertelijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen