Inloggen
Offertelijst

Enphase

Enphase, opgericht in 2006, is een pionier in de zonne-energiesector dankzij hun innovatieve micro-omvormertechnologie. Deze technologie zet zonlicht om in veilige, betrouwbare en duurzame energie en is compatibel met bijna alle zonnepanelenmerken. Gecombineerd met hun geavanceerde batterijtechnologie, vormen Enphase's producten een van de meest efficiënte schone energiesystemen.

Het Enphase Energy System stelt gebruikers in staat om zelf energie op te wekken, te gebruiken, op te slaan en zelfs te verkopen. Dit wordt ondersteund door een toonaangevende app die uitgebreide gegevens en controle over het systeem biedt. Dit stelt mensen in staat om betaald te worden voor de schone energie die ze produceren en delen met hun lokale gemeenschap, wat bijdraagt aan een toekomst die minder afhankelijk is van fossiele brandstoffen.

Enphase heeft wereldwijd een grote impact gehad: ze hebben ongeveer 68 miljoen micro-omvormers verscheept en 3,5 miljoen systemen geïnstalleerd in meer dan 145 landen. Hun producten bieden miljoenen mensen toegang tot schone, betaalbare energie, creëren banen en dragen bij aan een klimaatneutrale toekomst. Enphase legt de nadruk op het belang van individuen en hun energiegebruik in de toekomst van energie.

Samengevat, Enphase is een sleutelspeler in de transitie naar schone energie, met een sterke focus op innovatieve technologie, gebruikersbetrokkenheid en wereldwijde verspreiding.

 


Categorieën
Efficiency
Lenght
Width
Depth
Weight
Product warranty
Modules per pallet
Watt (DC)
Watt (AC)
Packaging
Watt
Phase
Enclosure Protection
Accessories Type
Filter
Pagina 1 van 2
  • 1
  • 2
Weergave:
Sorteren:
Weergave:
Sorteren:
Pagina 1 van 2
  • 1
  • 2
Filter

Winkelmandje

Offertelijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen